Karlssons Cleaning Services HB

Hej och godmorgon på er alla läsare och riktigt trevligt tycker jag att ni vill läsa här i min blogg. Nu ska jag berätta om vilken fin hjälp jag har fått av en städfirma i Mölndal så här när vi går mot påsk. Jag bor i en stor lägenhet med många rum att städa. Jag brukar alltid storstäda före påsk, men i år så kände jag bara att jag inte orkar. Jag bestämde mig för att göra något fint för mig och hörde av mig till en städfirma. Det är Karlssons Cleaning Services som har varit här och gjort ett bra jobb.  

 

Jag är glad och tacksam över det skinande rena resultatet, så jag ville berätta om det här för er, alla mina fina läsare! Att jag valde just det här företaget det beror på att en kollega till mig har anlitat sig av städtjänster vid några tillfällen av just denna städfirma i Mölndal. Jag blev rekommenderad av henne att anlita Karlssons Cleaning Services vilket var en väldigt bra rekommendation. Helt kort kan jag nämna att både privatpersoner och företag kan få hjälp med städningen, och att det här är en städfirma i Mölndal men att de även hjälper till lite runt om i Göteborg med omnejd, till exempel i Kungälv och Borås. Det som gör det här företaget särskilt intressant är att de ger en 100 % nöjd kundgaranti. Det är alltså överenskommet från början vad städningen ska innehålla och vad den ska kosta. Jag kommer definitivt att anlita mig av denna städfirma i Mölndal flera gånger, helt säkert före jul om inte förr. Jag tycker det här företaget bidragit till att ge mig mer kvalitetstid, vilket de kan ge er också om ni är i behov av de tjänster de erbjuder.