Ett gym som passar mig

God morgon! Jag är så glad för att ni valt att komma in hit till bloggen denna morgon också, och jag hoppas att ni kommer tycka om det inlägg jag har tänkt skriva till er idag. Jag tror att jag har sagt det till er förut men det är mycket som händer i mitt liv just nu och det har gjort att jag har känt mig stressad det senaste och jag har en del spänningar och värk i kroppen. Jag har känt att jag har behövt hjälp med att börja träna och därför har jag gått till L9 Fitness i Trelleborg och kommit igång med min träning.  

  

Anledningen till att jag har valt att gå till det här gymmet är för att de erbjuder en hel del olika alternativ när det gäller träning och att man komma hit precis som man är utan att känna sig dum. Det som erbjuds är gruppträning, personlig träning, familjeträning, kroppsvård, kosttillskott, träningskläder, solarium m. m. Ett extra plus till L9 Fitness, är att här också finns möjlighet att träffa en sjukgymnast eller kiropraktor. Jag tycker det var riktigt bra att jag fick träffa en sjukgymnast som kunde vägleda mig i just min träning. Jag hade problem med värk i rygg och knän men nu vet jag precis hur jag ska göra de olika övningarna utan att vara orolig för att skada mig. 

 

Jag vill därför att även ni andra som också har en önskan att börja träna i Trelleborg, ska kunna göra det här på L9 Fitness. Jag har verkligen blivit hjälpt av att regelbundet gå hit och det tror jag också att ni kommer bli om ni väljer att börja här. Jag har bestämt mig för att fortsätta gå hit för det är en bra investering. Jag vill ha en hållbar kropp som ska fungera!