Jag är så nöjd med min frisör!

Hej på er alla fina läsare och välkommen in hit till min blogg och jag hoppas ni ska tycka att det jag ska berätta om är både spännande och intressant? Dagens första inlägg ska handla om en bra frisör i Kungälv och anledningen till att jag vill berätta om det här för er är för att jag har träffat på folk som varit missnöjda efter att de varit och klippt sig. Hemskt tråkigt för dem måste jag säga. Jag går alltid och klipper mig på en salong som heter Hair by Zalina. Det här är en riktigt bra frisör som jag vill tipsa er läsare om. Jag får alltid en kvalitativ och noggrann klippning när jag går dit och har alltid känt mig snygg efter att varit där. Det är viktigt att ens frisör har den rätta blicken. Det är flera olika saker att ta hänsyn till inför en klippning, ansiktsform, personlighet, vikt, längd, klädstil med mera. Håret och frisyren utgör en del av en helhet och blir det fel klippning och frisyr ser man ju direkt att det är något som inte stämmer. Jag misstänker att det är detta som har hänt hos dem som känt sig missnöjda när de varit på någon annan salong och klippt sig. 

 

Detta är en frisör i Kungälv som klipper både barn, dam och herr och det går givetvis att få hjälp med både slingor, färg och permanent. Det är enkelt att boka tid via hemsidan. Jag förstår om ni blev nyfikna nu. Jag tycker ni ska gå in på hemsidan för att läsa mer. Hair by Zelina finns också på sociala medier. Där finner ni flera exempel på olika frisyrer med mera och nu när jag har tipsat er om det här stället så hoppas jag att ni alla ska bli nöjda med er klippning fortsättningsvis.