Vilken kul heminredningsbutik

Hej på er allihop! Det har varit en bra eftermiddag här i Ljusdal för min väninna och jag har återigen besökt en riktigt trevlig butik. Vi brukar handla olika saker där för att inreda och dekorera våra hem. Nu sitter vi hemma hos mig och dricker kaffe och jag bara kände att jag måste få dela med mig till er i min blogg om denna härliga butik, därför att jag tycker att många fler borde hitta dit. Affären som jag pratar om heter Hemlängtan och det är en butik som säljer allehanda olika slags produkter för heminredning och det finns saker för olika tycken och smak. Det är också roligt, tycker jag som är heminredningsintresserad, att kunna köpa sådana saker som inte var och varannan människa har. Hemlängtan är en butik för oss i Ljusdal, Hudiksvall eller Bollnäs. Nu har jag förvisso hört, att det finns många både kvinnor och män som kommer mer långväga ifrån, som också gärna besöker butiken.  

 

Att handla fina saker som håller en hög kvalitet det tycker jag är viktigt. Oavsett vad jag behöver, så kan jag finna det här. Sortimentet förnyas också hela tiden, så det går alltid att finna något nytt i butiken. Så om du nu önskar att förnya ditt hem, tycker jag att du ska gå dit. Oavsett vilket rum där hemma det är som  du behöver piffa upp så kommer du garanterat att finna något som passar. 

 

Snart är kaffet urdrucket och nu ska vi ägna en stund här hemma hos mig åt att packa upp våra shoppingpåsar, plocka fram det vi har köpt och jämföra våra “fynd”.  Det här var några tankar från en kvinna här i Ljusdal med en förhoppning om att även ni ska kunna finna något som ni söker.  Ha nu en fin fortsatt dag!